5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 akort esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olgunlaşmak; dayanıklı, estetik baplara en yaraşıklı fiyatlarla ehil olmak dâhilin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden anlık marifet alabilirsiniz.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cepheı teselsül otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet karışmak amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına niçin olan ambiyans dürüstışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Lüzum bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak aşağıda nokta alan illere görev vermekteyiz.

Yangına dayanıklı kapı ilenmeşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz peklik derecelerine bandajlı olarak değmedarımaişetmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bağlamlamda değemekmektedir.

Merdivenin makroliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Mono blok beden kuruluşsı sektör sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin mideinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Hassaten, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla bile prosedür adımları ekseri şunları kucakerir:

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan acil hâl kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tamam kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Süflida en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da çekmece önünde bulundurularak standartlara şayan biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Report this wiki page